We gebruiken cookies om u een optimale gebruikservaring aan te bieden. OK

Succesvol investeren is het vermijden van structureel kapitaalverlies 

Truncus Wealth (°2001, Zele) is een vermogensbeheerder die tevens een Belgische multidisciplinaire family office naar Angelsaksisch model is en een eigen beleggingsfonds promoot. De selectie van investeringsfondsen is de resultante van intensieve due diligence en 15 jaar best practice gekoppeld aan een integere, transparante, en klantgerichte dienstverlening. Daarnaast opereert Truncus als een multidisciplinaire family office voor een groot aantal zakenfamilies in België.

Ontdek onze aanpak

De volgende generatie heeft recht op meer dan enkel financiële zekerheid. Klik op het icoon voor meer info.

Vermogensbeheer

De enige manier om vermogen te laten aangroeien bestaat in het vermijden van structureel kapitaalverlies. Om dit te bereiken is een investeringsproces nodig en de discipline om dit proces uit te voeren doorheen marktomstandigheden. Lees meer over onze fundamentele aanpak en waar wij een verschil maken.

 

Lees meer

Voor Wie?

Truncus werkt voor ondernemers, vermogende families en institutionele organisaties. Onze klanten gaan op een professionele manier om met hun vermogen. We vertellen u graag waar we een onderscheid maken en met wie we in vertrouwen samenwerken.

 

Lees meer

Wij zijn anders

Truncus heeft een ander DNA en een andere geschiedenis dan een private bank. Wij zijn anders en dat laat zich voelen in onze relatie met onze klanten. We handelen op basis van fundamenteel inzicht en als partnerschap weten we dat ondernemen samen gaat met de hoogste zin voor verantwoordelijkheid. We hebben een eigen zienswijze die we graag toelichten.

 

Lees meer

Truncus behoort tot beste wealth managers in België

Voor het tweede jaar op rij maakt Truncus deel uit van de ranking van de internationaal gerenommeerde Chambers and Partners in de categorie van beste wealth managers. Truncus staat als eerste en enige Belgische onderneming in de lijst vermeld.

Voor meer informatie ga naar Publicaties & events.

Buy low, sell high is het principe!

In alle marktomstandigheden investeert Truncus gedisciplineerd en volgens een eenvoudig principe: we investeren tegen een lage waarde en we verkopen tegen een hogere waarde. We herbalanceren onze portefeuilles als het nodig is en gaan daarbij soms tegen de stroom in. Zo raden we onze klanten te investeren als de markten drastisch corrigeren en te desinvesteren bij grote euforie.

We investeren als ondernemers, samen met u!

Na 15 jaar gedetailleerde vermogensmonitoring en -analyse denkt en handelt Truncus als een ondernemer, vertrouwd met cycli van hoog- en laagconjunctuur, risico-inschatting en langetermijndenken. Net zoals een ondernemer investeert Truncus pas na diepgaande analyse en op een moment dat het risico een pak kleiner is. Het is net de onderwaardering van het moment, met een realistisch uitzicht op potentieel, waarmee u later de vruchten plukt van uw investeringen.

Investeren met inzicht en veiligheidsmarge werkt!

Truncus weet na 15 jaar gedetailleerde vermogensmonitoring en -analyse waarmee geld is verdiend en verloren. Wij bouwen altijd een veiligheidsmarge in die de kans op structureel kapitaalverlies beperkt. Inzicht in risico en in bedrijfsdynamiek helpen ons bovendien om gedisciplineerd te investeren volgens de ‘best practice’-principes. Een bijkomende geruststelling is dat al onze onafhankelijke fondsenbeheerders ook hun persoonlijk vermogen investeren in de fondsen die wij u voorstellen, en aldus ook altijd UW belangen behartigen!