We gebruiken cookies om u een optimale gebruikservaring aan te bieden. OK

U verlaat nu de website om via KBC Neon aan te melden. Wenst u door te gaan? 

Ja Nee

Voor wie op een professionele manier wil omgaan met zijn vermogen

Ons vermogensbeheer richt zich tot ondernemers, vermogende families en institutionele organisaties die professioneel willen omgaan met hun vermogen.  We adviseren u eveneens in het beheer van de complexiteit van uw patrimonium en in de overdracht ervan via onze andere diensten. 

 

Family office

De zeer gepersonaliseerde aanpak brengt niet enkel een geconsolideerd overzicht en een gedetailleerd inzicht van uw totaalpatrimonium, maar is gericht op een ‘ontzorging’ van een vermogen. Truncus zorgt voor de administratie, kostencontrole en risicobeheer en dit via een eigen IT-platform. 
Daarnaast staat Truncus een cliënt bij in de familiale aspecten van een vermogen zoals familiale overdracht, structurering of het opzetten en begeleiden van familieraden. Begeleiding van kredietaanvragen en het openstellen van Truncus’ netwerk, kennis en ervaring met betrekking tot onder andere vastgoed of private Equity behoren eveneens tot dit geïntegreerd dienstenpakket. 

Vermogensbeheer & Asset management

Onze geschiedenis leerde ons wat werkt en wat niet werkt in het kader van vermogensopbouw. We geloven in investeren met een veiligheidsmarge over een voldoende lange investeringshorizon. We zijn overtuigd dat daar discipline voor nodig is. Onze klanten hebben duidelijk geen speculatief beleggersprofiel maar zij onderschrijven onze lange termijn visie volledig.

Onze klanten zoeken een vermogensbeheerder die hen werkelijk kent. Het is een adviseur die in vertrouwen handelt én die de discipline aanhoudt in het afgesproken investeringsbeleid.  We staan in voor het nakomen van gemaakte afspraken, los van het marktsentiment en doorheen economische cycli. We doen dit vanzelfsprekend volledig transparant en met duidelijk overleg. We grijpen hierbij telkens terug naar duidelijk geformuleerde en rationele investeringsdoelstellingen. 

Onze klanten kunnen rekenen op onze fiduciaire verantwoordelijkheid.  Dit betekent dat we altijd handelen volgens het 'cliënt eerst' principe. Dit vertaalt zich in ons helder investeringsbeleid , in de persoonlijke omgang met onze klanten en de openheid waarmee we werken. 

Het is duidelijk dat we ons richten tot wie duurzaam rendement zoekt en zich hierin professioneel wil laten begeleiden.